Nieuws - Valmont Nederland

Valmont Nederland Nieuws

Clientele aankondiging van Valmont Nederland B.V.

Kijkt u aub naar onze organisatorische aankondiging, van 20 mei 2016.

_______________________________________________________________________________________________________

verkeerenmobiliteit

Verkeer en Mobiliteit 2015

Valmont zal zoals ieder jaar aanwezig zijn op de dag voor verkeer en mobiliteit in het Expocenter te Houten. Graag raken wij met u in gesprek over alles dat Valmont u te bieden heeft. Van drukknopmasten tot complexe constructies. En wat te denken van het volledig ontzorgen door niet alleen de benodigde masten te engineeren en te produceren maar wij bieden ook de mogelijkheid om de masten te plaatsen. Door de inmiddels ruim opgebouwde ervaring kunt u vertrouwen op een goede en snelle uitvoer van uw project.
 

_______________________________________________________________________________________________________

Dag van de Openbare Ruimte 2015

Valmont kijkt terug op een succesvolle deelname aan de beurs afgelopen week in de Expo te Houten. Veel interessante ontmoetingen, goede gesprekken die aanleiding geven voor een vruchtbaar vervolg. Wij willen alle bezoekers bedanken via deze weg voor hun aanwezigheid en de genomen moeite om een bezoek te brengen aan onze stand. Graag tot snel.


DOR2015
_______________________________________________________________________________________________________

Aanwezig op de Dag van de Openbare RuimteDag van openbare ruimte 2014 Valmont

Valmont zal dit jaar weer aanwezig zijn op deze jaarlijkse beurs te Houten. Dit jaar zullen we u verrassen met een wereldprimeur, een nieuw product, innovatief en voortkomend uit het gedachtengoed "Hybridization". Het concept waarmee u al heeft kennisgemaakt tijden s de Light & Building in April van dit jaar.

We nodigen u van harte uit om langs te komen tijdens uw bezoek op woensdag 8 of donderdag 9 oktober op onze stand met nummer 2.104. 
Als u toegangskaarten nodig heeft, neemt u dan contact op met uw account manager of via onderstaande contactgegevens.

_______________________________________________________________________________________________________

Primeur tijdens de Dag van de Openbare Ruimte

Valmont en Lichtvormgevers nodigen je uit om op woensdag 8 oktober om 14:00 uur aanwezig te zijn bij de onthulling van een wereldprimeur, aurorean.

Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte 2014 vertellen Valmont en Lichtvormgevers je graag alles over aurorean; de eerste outdoor module die jouw eigen omgeving creëert in de openbare ruimte, zodat jij je thuis voelt.

aurorean is niet een gewoon verlichtingsarmatuur, maar een multifunctionele outdoor module waarin licht, geluid en beeld zijn gecombineerd. aurorean is vervaardigd uit de beste materialen en met toepassing van de nieuwste technieken. De eerste generatie outdoor productlijn die volledig is afgestemd op de nieuwe behoeften van mensen in de openbare ruimte. auroreanis een geheel waarin hardware en software in perfecte harmonie samen gaan. Het is vanaf nu mogelijk om je eigen vertrouwde omgeving te creëren en verbinding te maken met de wijde wereld.

aurorean, eigenheid in jouw openbare ruimte

Ben je nieuwsgierig? Zorg dan dat je er bij bent op de Valmont stand 2.104, op woensdag 8 oktober om 14:00 uur in Expo Houten.

Neem voor toegangskaarten contact op met uw account manager of via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie is vanaf 8 oktober te vinden op de website www.aurorean.eu

Tot ziens in Houten!

_______________________________________________________________________________________________________

Valmont mixityValmont presenteert: Urban Hybridization

Eerste introductie vond plaats tijdens de Light & Building 2014 in Frankfurt.

Verandering in de verstedelijking

Wereldwijd wonen steeds meer mensen in de stad, verwacht wordt dat in 2050 80% van de wereldbevolking in een stad woont, terwijl dit in 1950 nog 30% was. Deze verandering zal steden aanzetten tot het nadenken over hoe zij de infrastructuur opnieuw moeten gaan inrichten. Nu is veelal de infrastructuur afgestemd op de automobiel.  In de komende jaren zal de inrichting meer moeten worden afgestemd op de voetganger. De automobiel wordt steeds slimmer, voetganger vriendelijker en het openbaar vervoer wordt steeds efficiënter en geavanceerder.

Valmont introduceert als onderdeel van ons MIXITY platform nú Urban Hybridization.

Valmont HybridizationUrban Hybridization Collection

Vandaag de dag mogen wij lichtmasten niet enkel beschouwen als een eenvoudige structuur met als enig doel het ondersteunen van een lantaarn of armatuur. Moderne masten moeten worden gezien als integraal onderdeel van de buitenruimte, met nauwe verbondenheid met verlichtingstypologie en stedelijke morfologie.

Onze mast moet worden ontworpen om zowel de zonovergoten als de nachtelijke wereld te verbeteren door het creëren van sfeer, het aanbieden van diensten aan stadsbewoners, en door interactie met de omgeving.

Hybridisatie van Dag en Nacht
Door rekening te houden met de dubbele rol die masten spelen, hebben we de mogelijkheid om zowel natuurlijk als kunstmatig licht te gebruiken.
Onze zorgvuldig geselecteerde materialen, texturen en kleuren communiceren met natuurlijk als wel met kunstmatig licht. Met onze Hybrid Collectie kunt u schaduwen, accenten, reflecties en transmissie gebruiken om een specifieke stedelijke omgeving te creëren, zowel gedurende de dag als de nacht.

Hybridisatie van Materialen en Texturen
Het ontwerp van elk product kan worden aangepast aan de beoogde sfeer.
Elementen van onze Hybrid Collectie kunnen worden gecombineerd op zowel nieuwe of reeds bestaande masten en kunnen zelfs aan muren gemonteerd worden. Deze flexibiliteit stelt u in staat om vormen, maten, texturen, en montagehoogtes te mixen en vorm te geven om uw project een eigen gewenste identiteit te geven.
Doordachte integratie van hybride elementen in een bestaande of een nieuwe lijn van masten, zal bijdragen aan het creëren van een cadans. Deze maken het mogelijk, om een toegeëigend ritme te geven aan de ruimte en op die manier handtekeningen te maken in de betreffende stedelijke ruimte.

Hybridisatie van Functies
Een mast moet niet alleen een steun te zijn...
De Hybrid Collectie biedt nieuwe toepassingen rond de masten zoals  zitplaatsen, USB laadpunten, leeslampjes, mogelijkheden voor publicaties, camera toezicht, lokale informatie, WI-FI, advertenties, city-marketing, dynamische bewegwijzering, interactie met bewoners en gebruikers, voetpad signalisatie of identificatie...

Urban Hybridization en de wijze waarop de producten bijdragen aan een  betere sociaal, actief, duurzaam, gezond en veilig dorp of stad is intellectueel eigendom van Valmont Industries Inc. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden en de reeds uitgewerkte producten binnen het MIXITY platform of Urban Hybridization neemt u dan contact op met één van de adviseurs van Valmont. 

Wij komen graag bij u om de ideeën en mogelijkheden toe te lichten voor uw specifiek project. Of puur ter inspiratie!
_______________________________________________________________________________________________________

Botsvriendelijke masten 100NE3 OMNISAFE in aluminium.

Valmont heeft het genoegen een nieuwe lijn in botsvriendelijke masten te mogen presenteren in aluminium. De masten zijn verkrijgbaar in de lengtes 10 en 12 meter en kunnen uitgevoerd worden met een uithouder tot maximaal 1,25 meter. Standaard zullen de masten worden geleverd in geborsteld aluminium, een andere afwerking is mogelijk, in overleg.

Met de komst van deze aluminium botsvriendelijke masten heeft Valmont een compleet gamma. Waren de stalen versies van deze unieke 100NE3/360 al beschikbaar, bieden wij u nu de keus, staal of aluminium.

Het unieke van deze botsvriendelijke masten is dt ze verder gaan dan de norm. Valmont heeft met deze botsvriendelijke masten een product dat uit alle richtingen aanwijsbaar is en zich gedraagt zoals de norm het voorschrijft. Een aanvullende veiligheid die geen ander product in de markt biedt.

De mini brochure is beschikbaar via deze link 100NE3/360 OMNISAFE

Voor meer informatie, neemt u contact op met uw account manager of met het Valmont kantoor via onderstaande contactgegevens.

_______________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________

Valmont op de Light & Building 2014 

Valmont on Light and Building show
Valmont is ook in 2014 aanwezig op de World Lighting Show genaamd, de Light & Building. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid op het buitenterrein. Dit bevindt zich op het middenplein tussen de hallen. Valmont zal u verrassen met nieuwe concepten onder de titel "Hybridization".

Zoals u van ons gewend bent kan u ons vinden in Hal 5 op stand B20, u weet wel, onder aan de roltrap. Daar kunt u een 14-tal nieuwe producten zien. Van 30 maart tot en met 4 april heten we u van harte welkom!

Voor toegangsbewijzen kunt u contact opnemen met uw account manager.

_______________________________________________________________________________________________________

Valmont aanwezig op "verkeer en mobilteit 2013"

De Dag van Verkeer & Mobiliteit is het grootste en enige Nederlandse Valmont dag verkeer en mobiliteitverkeersevenement waar verkeersprofessionals elkaar op één dag ontmoeten. Onmisbaar als u bij de overheid werkt (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) of in het bedrijfsleven en verkeer en/of
mobiliteit uw werkveld is. (bron:www.verkeerenmobiliteit.nl/)

Dit jaar is Valmont aanwezig met een innovatie op het gebied van camera oplossingen. Met een werkend prototype op de stand vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van het geavanceerde systeem.
Bezoekt u ons op standnummer 2.128

Maar weet u ook dat Valmont turn-key-oplossingen aanbiedt? Van tekentafel tot plaatsing. Tijden veranderen en meer en meer is Valmont zich aan het ontwikkelen tot uw partner waarin service, kwaliteit en ontzorgen absolute speerpunten zijn.

Komt u 28 november oktober naar de V&M, U kunt toegangskaarten aanvragen via uw account manager. We zien u graag in Houten.
_______________________________________________________________________________________________________

CO2 Neutraal Prestatieladder Niveau 3

Sinds eind 2012 is Valmont in Nederland met een aantal partners bezig om de certificering van de CO2 prestatieladder te verkrijgen. Inmiddels heeft Valmont Nederland zich laten certificeren voor  CO2 Neutraal prestatieladder Niveau 3.

In samenwerking met onze medewerkers binnen diverse afdelingen zijn ideeën ontstaan om de uitstoot van CO2 de reduceren.

Valmont Nederland produceert op dit moment 533 ton CO2 per jaar en heeft als doelstelling om dit de komende jaren te reduceren naar 228,2 ton CO2 per jaar. Met als doel dit voor eind 2016 gerealiseerd te hebben.

Dit zal verwezenlijkt worden door verschillende maatregelen zoals eigen processen te optimaliseren, verspillingen te voorkomen en keteninitiatieven op te zetten.

Hierover is meer te lezen onder Duurzaamheid CO2 prestatieladder.

_______________________________________________________________________________________________________

Valmont aanwezig op de "dagvandeopenbareruimte 2013"

Valmont dagvandeopenbareruimte DOR, kort voor 'dag van de openbare ruimte', bestaat dit jaar 10 jaar, Valmont bestaat dit jaar 60 jaar. Twee heel goede redenen om dit jaar naar deze editie te komen. De beurs zal een feestelijk tintje krijgen en we willen u graag ontmoeten op één of beide dagen.

Ons concept Mixity kent u al, het toepassen en combineren van verschillende standaard materialen en vormen voor de verschillende verblijfsgebieden in uw gemeente. Door het gebruik van standaard producten kunnen uw (beheers)kosten laag blijven en creeërt u toch een eigen signatuur in uw dorp en/of stad.

Maar weet u ook dat Valmont turn-key-oplossingen aanbiedt? Van tekentafel tot plaatsing. Tijden veranderen en meer en meer is Valmont zich aan het ontwikkelen tot uw partner waarin service, kwaliteit en ontzorgen absolute speerpunten zijn.

Komt u 9 en/of 10 oktober naar de DOR, U kunt toegangskaarten aanvragen via uw account manager. We zien u graag in Houten op deze feestelijke jaargang!
_______________________________________________________________________________________________________

Mixity in Bunschoten

 

Bunschoten-web2Het havenplaatsje Bunschoten heeft de havenboulevard een nieuwe uitstraling gegeven. Aan Citytec werd gevraagd om een lichtplan te maken dat in overeenstemming is met de sfeer van het gebied. In samenwerking met Valmont is gekozen voor houten masten die een 'maritieme' uitstraling hebben die aansluit bij de sfeer van de omgeving.

Door de materialen hout en staal te combineren hebben de masten de juiste uitstraling. Het ontwerp van de uithouders geven de masten een echte 'scheeps' uitstraling.

Heeft u een project waarvoor u op zoek bent naar masten die aansluiten bij de beoogde sfeer? Neemt u dan contact op met uw account manager, het contactformulier of via onderstaande contactgegevens. 

_______________________________________________________________________________________________________

Renovatie Koninginnebrug Rotterdam

Citytec kwam met de vraag of Valmont een mast kon namaken voor op de nostalgische Koninginnebrug in Rotterdam. De brug was al eerder gerenoveerd maar ook de masten hadden aandacht nodig. Er miste er één en de andere was inmiddels zo vaak aangepast dat deze esthetisch niet meer was zoals hij hoorde te zijn.

Valmont is op locatie gaan inspecteren en heeft op basis van oude schetsen en gemaakte foto's nieuwe tekeningen gemaakt van de mast. Nadat de masten geproduceerd waren zijn ze in nauwe samenwerking met Citytec geplaatst.
Omdat de brug in een drukke vaarroute staat was er weinig tijd om de masten te vervangen. Een strakke planning om de werkzaamheden uit te voeren tussen twee openingen van de brug was het resultaat.

Een mooi voorbeeld van samenwerken en creativiteit van Valmont engineers, projectleiders en het team van de klant, Citytec.
 


Koninginnebrug Valmont Citytec

_______________________________________________________________________________________________________

Project Ichtushof Rotterdam

Gemeente Rotterdam heeft aan een beroemd ontwerpbureau gevraagd een ontwerp te maken voor de binnentuin bij Ichtushof. In het ontwerp heeft het bureau masten ontworpen waarin speciale viber-optic verlichting toegepast wordt.

Er is om deze complexe verlichtingsmasten in het plan te kunnen realiseren een samenwerking ontstaan tussen Valmont, Lichtvormgevers en Imtech voor constructie en productie, lichttechnisch ontwerp en installatie en het plaatsen en aansluiten van de uiteindelijke masten.

In nauwe samenwerking hebben gemeente Rotterdam, Valmont, Lichtvormgevers en Imtech dit project gerealiseerd. Een knap staaltje werk!

Heeft u een project waarvoor u een partner zoekt voor het ontwerp, productie en realisatie? Dan vindt u in Valmont de juiste partij. Neemt u contact op met uw account manager of via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Services-Ontwerp-En-Special-Design-Op